De Rank

Gebouw “De Rank”
Trouwlocatie
De Rank is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Lansingerland. Daarnaast kunt u ook uw receptie of feest hier houden. Informeer naar de mogelijkheden.

De week van het huwelijk

Gemeente Lansingerland organiseert samen met zeven officiële trouwlocaties ‘de week van het huwelijk’. De Rank is een van de zeven officiële trouwlocaties.
In de week van 8 tot en met 13 juni 2015 maken wij het samen met de gemeente Lansingerland mogelijk voor 1 bruidspaar met beperkte financiële middelen en/of met een heel bijzonder verhaal mogelijk om kosteloos te trouwen op woensdag 10 juni.

Om kans te maken op een van de 14 huwelijken zet u uw bijzondere verhaal of dat van een ander op papier. Waarom verdienen juist zij of u het om te winnen? U stuurt uw verhaal vóór 26 april 2015 in naar trouwactie@lansingerland.nl. Geef in uw e-mail duidelijk aan welke locatie uw eerste, tweede en derde keuze is. De deelnemende locaties maken zelf een selectie uit de ingezonden verhalen. Op 11 mei 2015 maakt de gemeente de winnende bruidsparen bekend. Er gelden een aantal algemene voorwaarden voor deze actie.

Als u kiest voor onze locatie dan bieden wij u:
  • Een boeket voor de bruid aangeboden door Bloemenvreugd.
  • Trouwen in onze grote zaal.
  • Gebruik van koffie en thee.
  • Mogelijkheid tot het maken van foto's in de tuin van de kerk (excl. fotograaf)
  • Het arangement geldt voor max. 25 personen.
Adres:
Kerkstraat 13
2665 BD Bleiswijk
010-5213810
derank@dorpskerkbleiswijk.nl
BijlageGrootte
Algemene voorwaarden Week van het Huwelijk.pdf123.36 KB