Kerkdiensten

Dominee spreekt tegen kinderen tijdens kindermoment in kerkdienst.

Elke zondag houdt onze gemeente twee kerkdiensten in de Dorpskerk. De morgendienst begint om 9.00 uur of om 11.00 uur en de avonddienst om 19.00 uur. De aanvangstijd van de morgendiensten wisselt elke maand, ’s zomers om de twee maanden. Bij bijvoorbeeld een Jeugddienst of een OpenDeurDienst kan de aanvangstijd van de avonddienst afwijken. Er zijn 346 zitplaatsen en er is ringleiding aanwezig.

Voorts zijn er diensten op de christelijke feestdagen, biddag voor gewas en arbeid (in maart), dankdag voor gewas en arbeid (in november), oudejaarsavond en nieuwjaarsmorgen.

Tijdens de morgendiensten en speciale avonddiensten wordt gebruik gemaakt van de beamer voor het projecteren van de afkondigingen en van de liturgie. Klik hier voor meer informatie.

Gezamenlijke diensten

Met de Gereformeerde Kerk worden enkele gemeenschappelijke diensten gehouden, onder meer op Hemelvaartsdag, de kerstnachtdiensten en vier diensten in de zomer.

Vervoer

Mensen die door leeftijd en/of lichamelijke gebreken niet in staat zijn zelf naar de kerk te komen, mogen een beroep doen op de kerktaxi. Deze dienst wordt gecoördineerd door de diaconie.

Contact
Jan Rodenburg
Tel. 06-51783860

diaconie@dorpskerkbleiswijk.nl

Oppas

Tijdens de morgendiensten is er oppas voor de kinderen tot 4 jaar in de kleine zaal van “De Rank”, Kerkstraat 13.

Kijk voor het oppasrooster in de Agenda.

Contact
Brigitte Vlasblom
Tel. 06-49908246

Liturgiebrief

Wekelijks verzorgt onze predikant de zogenoemde liturgiebrief. Met deze informatie kunt u zich gericht voorbereiden op de eerstvolgende dienst.

Bekijk de laatste liturgiebrieven