Kijk en luister mee!

Via internet kunt u live meekijken met de erediensten. Ook is het mogelijk om de diensten op een later tijdstip terug te kijken.

Kerkdienstgemist

Via www.kerkdienstgemist.nl kunt u naar de rechtstreekse uitzending kijken. U kunt gebruik maken van de onderstaande speler.

Geen uitzending? Hieronder kunt u de meest recente uitzendingen terugkijken.

SKG Collect

Wilt u uw gift voor de collecte digitaal overmaken? Klik dan op onderstaande link naar de digitale betaalomgeving van de Dorpskerk Bleiswijk.

Betalen gaat heel eenvoudig via iDeal.

Veelgestelde vragen
Ik hoor alleen maar het bericht dat er geen uitzending is, terwijl die er wel moet zijn?

Wanneer de uitzending recent is begonnen, kan het zijn dat u de webpagina moet verversen (vernieuwen) om verbinding te kunnen maken met de rechtstreekse uitzending.

Ik hoor geen kerkdienst, maar alleen een bericht?

Wanneer er geen kerkdienst is, dan is er ook geen uitzending en hoort u alleen een bericht.

Hoe kan ik uitzendingen terugkijken?

U kunt recente uitzendingen terugkijken via de speler op deze pagina. Klik op het downloadpijltje aan de rechterzijde van de dienst om de uitzending te downloaden. Dit is een mp3-bestand dat u kunt afluisteren met een mediaplayer. Veelal start de mediaplayer op uw pc automatisch. 

Hoe kan ik vanuit de App ‘casten’ naar mijn TV?

De Kerkdienst Gemist App kan live uitzendingen en opnames afspelen naar o.a. uw TV. Dit kan door gebruik te maken van een Chromecast. Dit is een klein HDMI apparaatje dat tegen een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar is in de meeste electronicawinkels.

Kijk voor meer informatie op: www.kerkdienstgemist.nl