Najaarsmarkt

Het is al ruim 35 jaar een traditie binnen de Hervormde gemeente van Bleiswijk:
de jaarlijkse Najaarsmarkt op de derde zaterdag in september. Een gebeurtenis die georganiseerd wordt door de Hervormde Gemeente Bleiswijk – Wijkgemeente Dorpskerk en die niet meer is weg te denken uit onze dorpsgemeenschap.

De vele vrijwilligers, een groot aantal sponsors en u als bezoeker van de Najaarsmarkt maken het elk jaar weer mogelijk een hoge opbrengst te realiseren.

De meeste recente editie was op zaterdag 16 september 2023! Wat gebeurde daar zoal?

Alle oude bekende activiteiten zullen weer ‘acte de presence’ geven.

Van prachtige bloemen, tot supergezonde groenten en fruit, van knetterverse oliebollen tot de heerlijkste stukjes taart. 

Klik hier voor meer informatie over de taartenbakwedstrijd.

Maar natuurlijk is er ook de boekenmarkt in de kerk, kleding in de Rank en kunt u tijdens het Rad van Avontuur van een heerlijk frietje en een lekker biertje of wijntje op ons gezellige terras genieten.

Ook aan de kinderen en jongeren is gedacht; er is tafelvoetbal, airhockey, de kleintjes kunnen zich laten schminken, én ook de spierballen kunnen op de proef gesteld worden bij de Kop van Jut!

Enfin, er is teveel om op te noemen!

Giften

Giften zijn van harte welkom op onderstaand bankrekeningnummer t.n.v. het College van Kerkrentmeesters te Bleiswijk:

IBAN: NL74 RABO 0373716443
O.v.v. “Najaarsmarkt”

© Andrea van der Houwen

Taartenbakwedstrijd

Heb jij altijd al de lekkerste taart willen bakken? Of ben je een pro in het maken van gezonde traktaties? Of misschien ben je wel een ware Picasso als het gaat om het decoreren van taarten? Dan is dit jouw kans om te schitteren en mooie prijzen te winnen!

We zijn op zoek naar de beste bakkers die hun creaties willen tonen aan onze smaakjury. Durf jij de uitdaging aan? Begin alvast met brainstormen over jouw perfecte taart en houd onze pagina in de gaten voor meer informatie over hoe je kunt deelnemen!

De prijzen zijn:

  • Voor de lekkerste taart – een Verwenpakket van YouAsMe t.w.v. €75,-
  • Voor de creatiefste taart – een Luxepakket van de Kaazaak t.w.v. €50,-
  • Voor de gezondste taart – een Dinerbon bij Jofel t.w.v. €50,-

Na de prijsuitreiking kun je zalige cappuccino met een heerlijk stuk taart kopen bij de kraam. De opbrengst hiervan gaat naar woonzorgcentrum De Tuinen in Bleiswijk.

Jammer! De taartenbakwedstrijd is helaas al geweest.

Rommelmarkt

Voor het inleveren van meubelstukken, TV-toestellen, computers en boeken kunt u het beste eerst contact opnemen met:

Wieke van der Spek
Tel. 079-5933833

Misschien is niet alles geschikt voor de verkoop.                                                            Op Marktplaats zijn we te vinden onder de naam JuWiKe.

© Andrea van der Houwen

Bestemming opbrengst Najaarsmarkt

De historische dorpskerk, beeldbepalend voor Bleiswijk, is begin deze eeuw grondig gerestaureerd. Er blijft echter veel geld nodig voor het onderhoud van dit prachtige monumentale gebouw. Daarom is een deel van de opbrengst van de Najaarsmarkt jaarlijks voor dit doel bestemd.

Daarnaast ondersteunen wij graag ook een doel dat de samenleving ten goede komt. Dit doel wijzigt jaarlijks.

© Andrea van der Houwen