AANMELDEN VOOR DE KERKDIENST IS HELAAS WEER NODIG

Helaas zijn er – in lijn met de overheidsmaatregelen – weer aanscherpingen in de coronamaatregelen rond de kerkdienst. De anderhalve meterregel (tussen mensen van verschillende huishoudens) zal weer strikt moeten worden gehanteerd. Daarom is het vanaf heden weer noodzakelijk om zich vooraf aan te melden voor het bezoeken van de kerkdienst. Dit geldt zowel voor de ochtend- als avonddiensten.

Het is heel vervelend, maar we vragen uw en jouw begrip. Daarom: Meld u/jou aan (voor de ochtend of avond) via het mailadres: reservering@dorpskerkbleiswijk.nl We verdelen de plaatsen zo eerlijk mogelijk. In de loop van zaterdag krijgen u en jij daarvan bericht.

Net als afgelopen zondagen verzoeken we om bij binnenkomst en weggaan een mondkapje te dragen. Op de zitplaats mag dat af. In lijn met de nieuwe PKN-richtlijnen benadrukken we de komende zondagen opnieuw het belang van ingetogen zingen. Het aantal te zingen verzen in de samenzang wordt teruggebracht.

Alle diensten blijven via de livestream of Lucaskastjes thuis te volgen. Die is gemakkelijk te vinden op www.kerkdienstgemist.nl.

Het is fijn (mogen we ook zeggen: het is een zegen) dat we dankzij deze middelen velen kunnen bereiken. Zo mogen we samen – ook al is het op lijfelijke afstand – rondom de kerkdienst toch gemeente van Jezus Christus zijn.