Liturgiebrief Hemelvaartsdag

KERKDIENST

Hierboven vinden u en jij de liturgiebrief voor Hemelvaartsdag, komende donderdag; om 9.30 hebben we in de Open Hof een gezamenlijke dienst waarin ds. Wim de Bruin voorgaat. We richten ons op de bijzondere manier waarop onze Heer Jezus afscheid nam van zijn leerlingen: terwijl Hij hen zegende. Dat betekent veel, ook voor ons!

U bent van harte welkom in de Open Hof! De dienst wordt ook online uitgezonden:
via de website www.kerkdienstgemist.nl  (‘Bleiswijk Open Hof’ invullen).

PUZZELBIJLAGE

Willeke Geurtsen, die voor de gemeente van de Open Hof de zondagsbrieven verzorgt, stelde een puzzelbijlage samen voor Hemelvaartsdag. U/jij vindt deze hier. Veel puzzelplezier gewenst!

DAUWTRAPPEN

En we herinneren nog aan de mogelijkheden om komende donderdag vroeg uit de veren te gaan. Dauwtrappen en een gezamenlijk ontbijt. Wel eigen boterhammetjes en een zitkleed meenemen, voor koffie en thee wordt gezorgd. Welkom! Zie de uitnodiging hieronder:

De afgelopen 2 jaar hebben wij vóór de kerkdienst op Hemelvaartsdag een vroege ochtendwandeling gemaakt en dat bleek een mooie ervaring. Graag willen we die ervaring met jullie delen! Hebben jullie ook zin om op donderdagochtend 26 mei (Hemelvaartsdag) met ons mee te wandelen? Meld je dan uiterlijk dinsdagavond bij ons aan!
We verzamelen om 6.30 uur op de parkeerplaats bij het Zeeltje. Vind je het niet prettig om alleen daar heen te gaan? Vanaf 6.15 uur vertrekken we met de fiets vanaf de Open Hof er naar toe.
Na een wandeling (die we gedeeltelijk in stilte zullen lopen) van max. 5 km (ca. 1,5 uur) ontbijten we met elkaar en zijn we op tijd weer terug om je thuis nog wat op te frissen voor de gezamenlijke kerkdienst om 9.30 uur in de Open Hof.
Neem je eigen boterhammetjes en een kleedje/zitlap mee, dan zorgen wij voor thee/koffie. Wij kijken er naar uit!
Conny van Vliet
Gerda Stougie (tel. 010 5218792/  gerda@mindermeer.nl)

Mede namens een kerkenraad een hartelijke groet aan u en jullie allemaal!

ds. Wim de Bruin