Stamppottendiner

Op zaterdag 3 februari vanaf 17:30 uur organiseert de ZWO-commissie weer het inmiddels traditionele stamppottendiner. U kunt zich hier direct opgeven om in de Rank te komen eten.

U krijgt een voorgerecht en een nagerecht en het hoofdgerecht zal een stamppottenbuffet zijn. U heeft hierbij de keuze uit vier verschillende Hollandse stamppotten. Dit driegangendiner kost € 18,50 en de opbrengst gaat naar Home Sweet Home, een opvanghuis voor weeskinderen in Oeganda. Kinderen zijn ook van harte uitgenodigd, zij betalen € 7,50 (tot 12 jaar).

Wanneer? Zaterdag 3 februari 2024
Waar? De Rank
Hoe laat? Vanaf 17:30 uur

Bestelformulier

U kunt zich aanmelden tot zaterdag 27 januari 2024.

Contact

Voor meer informatie over de ZWO-commissie kunt u contact opnemen met:

Kees Karsemeijer
zwo@dorpskerkbleiswijk.nl

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Home Sweet Home

Home Sweet Home is een christelijk weeshuis met daarbij een dagbestedingscentrum voor gehandicapte kinderen in Oeganda. Het wordt geleid door een Nederlandse vrouw (Suzan), haar Oegandese man (Zenon), lokaal personeel en vrijwilligers. De kinderen worden opgevoed in de traditie van het land. Door een kleinschalig karakter is er veel persoonlijke aandacht voor de kinderen. De visie van Home Sweet Home is om de kinderen niet alleen te voorzien in de meest essentiële levensbehoeften als onderdak, eten en drinken. Het doel is om de kinderen tevens, naast goed onderwijs ook een vakgericht onderwijs te geven zodat ze verder kunnen komen in de Oegandese samenleving.

 

‘Hakuna Matata’, dit is wat Home Sweet Home wil voor de kinderen. Geen zorgen hebben, maar gelukkig zijn. De kinderen een jeugd te geven met liefde en vriendschap, zodat ze een warm thuis hebben waar ze een goede toekomst op kunnen bouwen.

 

Ook Home Sweet Home heeft te maken met teruglopende donaties. Iedere maand is het weer een puzzel om alles rond te krijgen. Er wordt steeds weer gezocht naar middelen om geld te kunnen besparen. Zo is er inmiddels een zorgboerderij met verschillende dieren en gewassen om zo zelfvoorzienend mogelijk te kunnen leven. Tevens is dit een leerschool om de kinderen op te leiden, dus een hele mooie dubbele functie.

 

Meer informatie over Home Sweet Home: www.homesweethomeuganda.nl