Download de liturgiebrief

Via de link hierboven vinden u en jullie de liturgie brieven voor beide kerkdiensten in de Dorpskerk van komende zondag, 18 juli09.00 en 19.00 uur. De ochtenddienst is de eerste gezamenlijke zomerdienst van de gemeentes Dorpskerk en Open Hof.

Kinderkerk

Er is deze zondag kinderkerk. Ben je erbij? De allerkleinsten kunnen terecht op de crèche in De Rank. Welkom!

Er zijn deze weken weer méér mensen welkom in de kerk! Ook zingen we (ingetogen) weer samen. We houden wel de 1,5 meter in acht. Alleen voor de ochtenddienst is aanmelding nodig. Klik hier om u aan te melden of mail reservering@dorpskerkbleiswijk.nl . De kerkdiensten worden ook uitgezonden via livestream.

Gezamenlijke zomerdiensten

In de zomervakantie hebben we dit jaar (18 juli tot en met zondag 22 augustus) weer zes gezamenlijke ochtenddiensten met onze broeders en zusters van de Open Hof. De diensten in de Dorpskerk beginnen om 9.00 uur; in de Open Hof is de aanvangstijd 9.30 uur. Mooi om deze weken – waarin veel mensen op vakantie zijn – zo samen de kerkdiensten te beleven, hetzij in het kerkgebouw hetzij thuis. We zien uit naar goede en verbindende samenkomsten!

De ochtenddienst van 18 juli is de eerste gezamenlijke zomerdienst van de gemeentes Dorpskerk en Open Hof. Volgende week, 25 juli, is de gezamenlijke dienst in de Open Hof, aanvang 9.30 uur. De avonddienst is in de Dorpskerk om 19.00 uur.